Pokreni se uz program za mršavljenje i vežbe oblikovanja tela!

Vežbe za mršavljenje i oblikovanja koje prati adekvatna ishrana, su najbolji način da postigneš dugoročne rezultate. Pokreni se individualni trening obuhvata personalizovani plan vežbi i ishrane za oblikovanje, kao i konstantu podršku online trenera na putu ka tvom cilju. Započni trening i svoju transformaciju još danas!

Šta obuhvata Pokreni se trening za mršavljenje i oblikovanje tela?

Želiš idealnu figuru a ne znaš odakle da počneš? Uz adekvatne vežbe oblikovanja stomaka, nogu, grudi ili butina, uspećeš da smanjiš procenat masti, izgradiš mišićnu masu i oblikuješ željene delove tela. Pokreni se online fitnes program mršavljenja i oblikovanja sastoji se od pažljivo odabranih vežbi, individualnog plana ishrane sa preporučenim brojem kalorija i dodatnih saveta koji će ti pomoći da postigneš dugoročne promene u svom zdravlju i izgledu na duže staze.

01.

Personalizovani plan ishrane za mršavljenje i oblikovanje

Odluči se za fiksni plan koji sadrži unapred osmišljene obroke ili odaberi fleksibilniji plan koji podrazumeva listu namirnica i instrukcije za njihovo kombinovanje. Uz personalizovani plan ishrane za mršavljenje uz trening, rezultati su zagarantovani i to bez odricanja!

02.

Online program mršavljenja i oblikovanja prilagođen korisniku

Pokreni se online trener sastaviće personalizovani program za mršavljenje i osmisliće vežbe za oblikovanje stomaka, nogu butina ili zadnjice koje će ti doneti najbolje efekte shodno tvojim željama i potrebama. Putem aplikacije možeš pristupiti video objašnjenima za svaku vežbu.

03.

Aktivno praćenje progresa

Program mršavljenja i oblikovanja obuhvata nedeljni check in na kome ćeš sa svojim trenerom diskutovati o postignutim promenama i tvom zadovoljstvu programom. Na osnovu postignutih rezultata i tvojih sugestija, dobićeš prilagođeni program radi što efikasnijeg postizanja cilja.

04.

Online podrška i mentorstvo

Konstantna online podrška tvog ličnog trenera pomoći će ti da pravilno vežbaš i pratiš program ishrane. Pored toga, tvoj trener će ti davati savete za smanjenje stresa, poboljšanje kvaliteta sna i bolje varenje, kako bi dostizanje cilja bilo lakše i brže!

Očekivani rezultati kroz iskustva drugih korisnika

Još uvek se pitaš da li je ovo program za tebe? Pogledaj koje rezultate su korisnici postigli uz Pokreni se online program mršavljenja i oblikovanja!

Odaberi paket i pokreni se

Kroz program za mršavljenje i oblikovanje, možeš da skineš uporne masne naslage i oblikuješ telo uz posvećenost treningu, kvalitetnu ishranu i promenu životnih navika. Uz dobar stav i kontinuitet u radu, značajan rezultat možeš videti već nakon par meseci.

3 meseca

Tromesečni plan namenjen je onima koji osećaju da žele promenu u svom izgledu i zdravlju, ali nisu spremni na velike korake.

€ 100/mesec

6 meseci

10% popusta

Ukoliko se osećaš dovoljno odlučno da se dugoročno posvetiš svom zdravlju i telu, 6-mesečni plan je pravi izbor.

10% popusta
€ 90/mesec

12 meseci

12-mesečni paket namenjen je osobama koje su sigurne da žele promenu i spremne da dožive potpunu transformaciju.

15% popusta
€ 85/mesec
15% popusta

Iskustva korisnika koji su koristili Pokreni se online trening za mršavljenje i oblikovanje

Pogledaj iskustva korisnika kojima je online program za mršavljenje i oblikovanje pomogao da dostignu željeni izgled i fizičku spremu, ali i da ustale trajne navike uz koje je zdrav i aktivan život postao njihova svakodnevica!

Pročitaj iskustva korisnika

Najčešće postavljana pitanja

Pročitaj pitanja koja korisnici najčešće postavljaju u vezi sa našim programom! Ukoliko se tvoje pitanje ne nalazi među njima pošalji nam upit i očekuj brz odgovor!

Svoj online trening možeš platiti uplatom na tekući račun, putem Western Uniona ili PostNet uputnicom, a na bazi informacija koje će ti stići u potvrdnom mejlu nakon prijave za željeni program. Potrebno je da potvrdu o izvršenom plaćanju pošalješ na email adresu info@pokrenise.rs.

Personalizova ishrana za mršavljenje i program vežbi za mršavljenje i oblikovanje dobijaš 24 do 48h nakon što popuniš upitnik i izvršiš plaćanje.

Uz menstorstvo online trenera, nije bitno da li vežbaš kod kuće ili u teretani, uživo ili online. Uz online program dobićeš detaljna objašnjenja i video instrukcije za pravilno izvođenje treninga, kao i konstantnu podršku svog ličnog trenera. Uz plan treninga i ishranu prilagođenu samo tebi, uspeh je neminovan.

Za vežbe za mršavljenje i oblikovanje tela kod kuće biće ti potrebne 1-3 duge elastične trake koje se razlikuju po opterećenju koje pružaju, dve montirajuće bučice, kao i sidro za vrata. Ukoliko imaš još neku opremu, tvoj trener će to imati na umu prilikom kreiranja programa treninga.

Personalizovani plan ishrane za mršavljenje. Online trening program za mršavljenje prilagođen korisniku. Aktivno praćenje progresa. Online podrška i mentorstvo.
Personalizovani plan ishrane za mršavljenje. Online trening program za mršavljenje prilagođen korisniku. Aktivno praćenje progresa. Online podrška i mentorstvo.

Kontaktiraj nas

Ukoliko imaš nekih nedoumica ili pitanja o programu, popuni kontakt formu i online personalni trener će ti se javiti sa svim neophodnim informacijama.

    Ova ponuda dostupna je još
    Dana
    Sati
    Minuta
    Scroll to Top